Spontanansökan, Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Utöver utannonserade tjänster söker vi ständigt efter kandidater för framtida bemannings- och rekryteringsuppdrag. Arbete på VMP lämpar sig för personer som är drivna, engagerade och vill lära sig nya saker samt få en mångsidig arbetserfarenhet. Genom vårt medlemskap i Kompetensföretagen, Installatörsföretagen och Byggföretagen så kan du vara säker på vår kompetens och att du alltid har rätt anställningsvillkor. Som anställd på VMP kan du räkna med vårt stora engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet.
VMP erbjuder dig en anställning som lämpar sig till alla skeden i livet; heltid- eller deltid, vid behov efter pension eller extraarbete under studietiden. Du väljer själv det som passar bäst för dig just nu.
Ta första steget till ett nytt jobb och registrera en öppen ansökan eller sök någon av våra aktuella tjänster. Varmt välkommen!

Om ossKontaktperson(er)

Johan Henschen
Olle Roback

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

Publiceringsdatum

2020-02-05

Spontanansökan, Stockholm

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor